شما میتوانید پرداخت خود را به صورت 1)کارت به کارت 2) آنلاین انجام دهید .
قطعه بسیار مهمی که این مشکل را برطرف می نماید وسیله ای تحت نام نویزگیر ( اسپلیتر ) که در یک سمت آن درگاره ورودی خط اصلی سیم تلفن به نام لاین است و دو درگاه خروجی که یک درگاه که با شکل گوشی معلوم شده یا در بعضی مدل ها با نوشته برجسته فون مشخص شده باید سیم گوشی تلفن به این درگاه متصل شود. درگاه دیگر که تحت نام مودم یا با شکل یک نمایشگر مشخص شده باید سیم تلفن مودم یا ADSL مودم به این درگاه متصل شود و این قطعه بسیار مهم و کارآمد و نویز و صداهای مزاحم و گاها قعطی های بی مورد مخصوصا زمان مکالمه را می گیرد و ارتباط اینترنت شما قطع نمی شود و شایان ذکر است که به ازای هر گوشی تلفن یک عدد نویزگیر نیاز است.
مودم ADSL و اسپلیتر را از مدار خارج کنید. خط تلفن را چک کنید در صورتی که بوق آزاد شنیده نشد از طریق خط دیگری با شماره تلفن ۲۰۱۱۷ تماس بگیرید و خرابی تلفن را ثبت کنید. اگر با خارج کردن اسپلیتر از مدار مشخص شد خط بوق دارد و سیمها و سوکتها سالم باشند اسپلیتر شما معیوب شده است
در این موافق پس از اینکه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت کانفیگ PPPOE را بررسی کردند، باید یک بار مودم را خاموش و روشن کنند تا از عدم جابهجایی پورت خط کاربر اطمینان حاصل شود. سپس مودم باید مستقیم با کابل LAN به سیستم لپتاپ یا کامپیوتر متصل شود تا از سالم بودن مودم مطمئن شویم و بفهمیم ایراد از مودم نیست.
در پشت مودمهای ADSL یک پورت Line و یک یا چند پورت LAN وجود دارد. پورت Line پشت مودم بایستی به خط تلفن رانژه شده متصل شود، بهتر است برای این اتصال از اسپیلیتر استفاده شود. برای اتصال مودم به رایانه شخصی (PC) میتوانید از پورت LAN استفاده کنید.
1) روشن نبودن مودم 2) برقرار نبودن لینک مودم 3) بهم خوردن تنظیمات مودم 4) غیر فعال بودن کارت شبکه
B1 هنگ کردن port B2 قطع ارتباط مودم با خط B3 اشتباه وصل شدن splitter B4 مشکل سیم کشی داخلی B5 مشکل مخابرات
این خطا ناشی از غیر فعال(Disable) کردن کارت شبکه ای که مودم به آن متصل می باشد، حتی اگر مودم بصورت usbنصب شده باشد یک کارت شبکه مجازی در قسمت network connection ایجاد می شود، که به هیچ وجه نباید غیرفعال باشد. برای فعال کردن آن باید در قسمت network connection روی علامت local area connection کلیک راست کرده و گزینه enable را انتخاب کنید.
اين خطا مي تواند شامل اشتباه واردن کردن نام کاربري(username) و يا رمز عبور(password) و يا آدرس مک (Mac Address) اشتباه باشد که در صورت لزوم با شرکت اينترنت خود تماس بگيريد.
ابتدا مودم را به وسیله کابل شبکه (LAN) به کامپیوتر متصل کنید. یک مرورگر بازکنید و در نوار آدرس آن 192.168.1.1 را بزنید. در قسمت Username و Password کلمه admin را بنویسید. به قسمت Quick Start بروید سپس Run Wizard را بزنید و در صفحه باز شده Next کنید سپس در صفحه بعد زمان را برروی تهران بگذارید در صفحه بعدی گزینه PPPoE/PPPoA را انتخاب و Next کنید User و Password ای که دریافت کرده اید را وارد کنید و معمولا برای بیشتر شرکت ها VPI=0 و VCI=35 است در صفحه بعد برای فعال بودن وایرلس برروی Enable بزنید در قسمت SSID نامی برای وایرلستان وارد کنید در بخش Broadcast SSID نیز نامی وارد کنید تا برای دیگر دستگاه ها نیز قابل مشاهده باشد در قسمت Authentication Type نوع رمزنگاری برای شبکه وایرلستان را انتخاب کنید پس از پایان تنظیمات برروی Next بزنید و در آخر Close
ابتدا مودم را به وسیله کابل شبکه ( LAN ) به کامپیوتر متصل کنید. یک مرورگر بازکنید و در نوار آدرس آن 192.168.1.1 را بزنید. در قسمت Username و Password کلمه admin را بنویسید. در قسمت Setup Wizard زمان را برروی تهران انتخاب و Next کنید. Wan Access Type را برروی DSL قرار دهید و Protocol را برروی PPPoE قرار دهید. VCI و VPI معمولا برابر است با VPI=0 و VCI=35 به تنظیمات Wireless بروید و تیک Enable Your Wireless Network را بزنید. در بخش SSID یک نام دلخواه برای وایرلستان وارد کنید در بخش Visibility status می توانید مشخص کنید که وایرلستان برای دیگر دستگاه ها مشخص باشد یا خیر در بخش WPA2-PSK پسورد وارد کنید و در انتها Next را بزنید دردیگر صفحات می توانید رمز ورورد به صفجه تنظیمات مودمتان را تغییر دهید در انتهای کار پس از مشاهده تنظیمات اعمال شده Apply رابزنید.
ابتدا مودم را به وسیله کابل شبکه (LAN) به کامپیوتر متصل کنید. یک مرورگر بازکنید و در نوار آدرس آن 192.168.1.1 را بزنید. در قسمت Username نیاز به وارد کردن چیزی نیست و در Password کلمه admin را بنویسید. در این صفحه گزینه Network و سپس بخش WAN را انتخاب کنید به بخش General بروید و Username و Password ای که دریافت کرده اید توسط شرکت وارد کنید و بطور معمول برای بیشتر شرکت ها VPI=0 و VCI=35 است سپس Apply کنید در این نوع مودم ها وای فای از طرف شرکت سازنده تنظیم شده و اگرمایلید که نام و رمز آنرا تغییر دهید به بخشNetwork بروید و گزینه Wireless LAN را انتخاب کنید و با برداشتن تیک Enable SSID auto generation نام جدید و با برداشتن تیک Enable key auto generation رمز جدید را وارد نمایید و در آخر تمامی این تنظیمات را ذخیره کنید
ابتدا مودم را به وسیله کابل شبکه (LAN) به کامپیوتر متصل کنید. یک مرورگر بازکنید و در نوار آدرس آن 192.168.1.1 را بزنید. در قسمت Username و Password کلمه admin را بنویسید. در این قسمت State را Disable کنید و سپس Next در صفحه بعد Country را برروی Iran بگذارید و قسمت Internet Service Provider را Pars online انتخاب کنید و برروی Tehran یا Provinces بگذارید در صفحه بعدی برای فعال بودن وایرلس باید گزینه WLAN Interface را Enable کنید نام شبکه وایرلس را در قسمت SSID می توانید تغییر دهید در قسمت Pre-Shared Key رمز موردنظر را وارد کنید در انتها برروی Finish و Save کلیک کنید تا کار راه اندازی مودم به پایان برسد
جواب سوال هایتان را پیدا کردید؟ اگر نه، همین حالا با ما تماس بگیرید.